Bíztató kezdet – kategóriájában a negyedik helyen végzett Szauer Gergő

Az Új Ház Centrum Léta-Ker Kupa 2017 MARB Déli régió 6. futamán indult idén először a Szauer Gergő – Rácz László kettős, akik kimagaslóan teljesítettek az N csoportos Mitsubishi EVO 9 Lancerrel, rögtön az első gyorsaságin második időeredményt értek el, maguk mögé utasítva a Skoda Fabia R5-tel induló ifj. Ranga Lászlót, nagy meglepetést okozva ezzel. A versenyen folyamatosan jó teljesítményt nyújtva a licenszes versenyzők kategóriájában a 4. helyen végeztek. cof A verseny előtti futóműállítás után négy hosszt tudott menni az autóval Gergő, ami alapján jó érzéssel indult neki a sprintnek, azt mondja, elsőre sikerült egész jó belakni az autót. cof
  • Szenzácós élmény, nagyon jó érzés volt, hogy azt csinálta az autó, amit én szerettem volna.  A Mitsubishi nagyon gyors és nagyon élvezetes autó. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ezen a versenyen el tudjunk indulni.
Topp Zoltán, a ToppCar Rallye Team csapatvezetője elégedett Gergő teljesítményével:
  • Gergő nagyon régóta nem ült a Mitsubishiben, ehhez képest nagyon jól teljesített, folyamatosan gyorsult. Ez bíztató a következő versenyre nézve, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól összeszoknak az új autóval. Az első verseny után is megállapítható, hogy jó együtt dolgozni vele.
sdr Gergőék gőzerővel készülnek a Mecsek Rallyera, hogy ott is jó teljesítményt tudjanak nyújtani. A felkészülési szakaszban igyekszik minél inkább feldolgozni a pályákat, a lehető legpontosabb és legalaposabb itinert megírni, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.
Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
Új Ház Centrum Léta-Ker