A mecseki pályák nekem mind tetszenek, nagyon régóta versenyzünk itt

Idei legjobb eredményét elérve megnyerte a 3-as géposztály versenyét a Matics-Zejda kettős az 50. Mecsek Rallyen, az abszolút értékelésben is az ötödik helyen végeztek. Matics Mihály pozitívan értékelte a teljesítményüket.
  • Mit is mondhatnék, az idei évben ez volt a legjobb eredményünk, tehát mindenképpen nagyon jó érzés, nagyon jólesett. Sajnos ez az év nem volt valami túl fényes, az itteni eredményünk talán abban tud segíteni, hogy év végén a dobogón tudjunk végezni, mert eddig arról is leszorultunk sajnos. Ez a siker mindenképpen pozitív irányba mozdította a mérleg nyelvét.
d71a4068 A pilóta szerint az is hozzátartozik a sikerhez, hogy most egy számukra új gumival mentek, és kimagaslóan jól teljesítettek ezek a gumik is. Nagyon szeretik a mecseki gyorsaságikat.
  • A mecseki pályák nekem mind tetszenek, nagyon régóta versenyzünk itt, és nekem mindig is a kedvenc pályáim közé tartoztak. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy itt jól tudtunk menni és a VFTS-es időkben is általában mindig nagyon jó eredményt értünk el. Mindegyiknek megvan a sajátossága, valamelyik ezért, valamelyik azért jó. Minden alkalmat megragadunk, hogy itt autózhassunk. Jövőre is jövünk.
50. Mecsek Rallye 2016. A páros abban bízik, hogy nem szakad meg a siker, és Ózdon is jól tudnak teljesíteni.  
Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
Új Ház Centrum Léta-Ker