ORB: Két gyorssal a vége előtt Vincze Ferenc még keresi önmagát

 

Az ötödik gyorsaságin tovább tudta növelni összetettben az előnyét a Herczig Norbert, Bacigal Igor páros a Hadik András, Kertész Krisztián duó előtt, így közel 25 másodperces előnnyel várják az első nap utolsó két gyorsaságiját a Skodával.

A pálya takarítása miatt nagyjából 20 percet kellett várniuk a versenyzőknek az ötödik gyorsasági előtt a rajtban, ez kicsit megnehezítette a pilóták dolgát, kihűltek a gumik, de Herczig Norbiék így is hat másodperccel a Ranga Péter, Szőke Tamás páros előtt értek Mecsekpölöskére.

– Jól választottunk ma abroncsot, emellett a beállítás is szuper, úgyhogy élvezzük a versenyzést – mondta a bajnoki aranyra hajtó Herczig Norbert.

A Ranga testvérek kicsit szenvednek a Mecseken az első napon, Péterék az elején rosszul választották meg az autó beállítását, de a módosítást követően már sokkal jobb időt tudtak autózni.

– Túl puha rugót választottunk az elején, ez van, de amikor felkerült a keményebb alkatrész, már sokkal stabilabb lett az autó, de még mindig nem az igazi – árulta el Ranga Péter a szervizparkban, aki egy helyet javított az összetettben, megelőzte a Turán Frigyes, Bagaméri László párost.

A Vincze Ferenc, Bazsó Attila duó (képünkön) stabilan a harmadik helyen autózik az első napon, az ötödik gyorson ráadásul még közelebb tudott kerülni a műszaki hibákkal küzdő második helyezett Hadik András, Kertész Krisztián pároshoz, így a hatodik és hetedik gyorson akár még a második helyre is odaérhet.

– Minden pálya tetszik, de az első gyors nagyon gyengén sikerült. Úgy érzem, hogy még nem találtam meg önmagamat, bízom benne, hogy ez hamarosan megváltozik – bizakodott Vincze Ferenc.

Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
AQUAPROFIT