Trefort eleje „lobogós”, a többi technikás…

  Ranga László a mai napig a példaképe, akit a korszak egyik legnagyobb raliversenyzőjének tart. A hangulatát. Jó technikai háttér, jó ellenfelek, jó pályák – számára ilyen a jó rali. A Rongits-Hannus páros egyik tagjával, Rongits Attilával beszélgettünk az 50. Mecsek Rallye után. Milyen érzés volt részt venni az idei Mecsek Rallye-n?
  • Jó érzéssel, felfokozott érzelmi állapotban érkeztünk a jubileumi ralira. A Mecsek Rallye-k nekem nagyon kedvesek, szeretem az ottani gyorsaságikat, ez egy raliversenyző számára a legfontosabb érv, tetszik ez a dimbes-dombos gyönyörű táj, ami körbeveszi Pécset. Tavaly megnyertük a ketegóriát, idén harmadikak lettünk.
  50. Mecsek Rallye 2016.   Élmények?
  • Minden volt, ami a rali sava-borsa. Eső, sár, balesetek miatti várakozás. Egy gyorsaságit töröltek ami nem esett jól, de összességében ezek érthető dolgok, minden ment a maga útján, élvezeteset tudtunk autózni.
50. Mecsek Rallye 2016.   Hogy tetszett az éjszakai Zobák-Pécsvárad, Trefort pusztai szakasz?
  • Abszolút rendben van, hozzátartozik a ralihoz, kihívást jelent, változatos, az eleje lobogós, a többi része technikás
Kategóriájukban a harmadik helyet sikerült megszerezniük, és az abszolútban is bekerültek a top tízbe. De nem ülhettek a babérjaikon, hiszen október végén már a bajnokság zárófutamán, az Ózd Rallyen szálltak harcba.  
Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
Új Ház Centrum Léta-Ker