Szeretek sötétben vezetni, most is nagyon élveztem az extra lámpákkal…

Nem sokkal a gyorsaságik vége előtt elment a kormányszervójuk, megküzdöttek az elemekkel, de azért megvolt a beígért örömautózás a Herczig Norbert, Bacigál Igor kettősnél az 50. Új Ház Centrum Léta Ker Mecsek Rallyen. Az élményekről Herczig Norbert mesélt a verseny után.
  • Óriási élmény volt a versenyzés ezzel az autóval, egy régi fejlesztésű Skoda Octavia VRC-vel, élveztük az autózást, a pályák rendben voltak, úgyhogy nem lehetett okunk panaszra. Itt zártuk le az évet.
srth_2016_mecsek_05_mod Egy nem várt fordulat kicsit megnehezítette számukra a versenyt, de leküzdötték a nehézséget.
  • Talán az, hogy a vége előtt két gyorsaságival elment a kormányszervónk, meg kellett küzdenünk az elemekkel, hogy le tudjuk hozni. Ez elég veszélyes tud lenni, mert menet közben egyik pillanatról a másikra elment a rásegítés, olyan, mintha letapadna a kerék, egy kanyar bemeneti ívénél éreztem, hogy gond van. Ha kiélezett helyzetben ment volna el, mondjuk egy nagyon tempós kanyarnál, akkor gáz, abból nagyobb gond is lehetett volna.
A pilóta azt mondja, az 50. valódi, hamisítatlan Mecsek Rallye volt, a szokásos szeszélyes időjárással, volt itt eső és napsütés egyaránt. Az éjszakai futam külön öröm volt számukra.
  • Rólam köztudott, hogy nagyon szeretek sötétben versenyezni, most is nagyon élveztem, ezekkel az extra lámpákkal, már-már nappali világosság, mint a lovaknál a szemellenző, csak a gyorsasági szakaszt látod, nem tereli el semmi más a figyelmeteket
Herczigék nagyon szeretik a Mecsek Rallyt, a sok fanatikus ralirajongóval. Az már csak hab a tortán, hogy kezdő korában Ranga László volt a példaképe.      
Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
Új Ház Centrum Léta-Ker