ORB: Az első kör után, a szervizparkban mondták

Herczig Norbert, Bacigál Igor:

– Nagy élmény a verseny ezzel az autóval, jó néhány helyen lógattuk a Škoda hátulját, ezt mi is és a közönség is nagyon élvezte!

Balogh János, Holczer Dániel:

– Pogányban vigyáztunk a gumikra. Viszonylag jól sikerült az első kör, bár nagyon sok a felhordás az erdészeti utakon. Trefort-pusztán kicsit bátrabbak voltunk és kalandoztunk, a cserjést itt-ott megritkítottuk. A második reptéri szakaszon már összekaptuk magunkat.

Ifj. Tóth János, Szőke Tamás:

– Óvatosan közelítettünk az első gyorsasági szakaszokhoz. Most a második körre megpróbálunk állítani az autón, és másik gumikat is rakunk fel.  

Spitzmüller Csaba, Béres László:

– Sajnos rögtön az elején egy korai rajt miatt kaptunk tíz másodperc büntetést, amit nem lesz egyszerű ledolgozni. Szerencsére az autóval minden rendben van, úgyhogy most igyekszünk majd nagyon odapattanni a gázra.

Hadik András, Kertész Krisztián:

– Eddig minden rendben megy. A reptér? Hááát… Az az igazság, hogy én inkább a városi gyorsokra voksolnék, amelyek külföldön egyre inkább divatosak, nálunk viszont még hallani sem nagyon lehet róluk. Az erdeiek viszont rendben voltak, reméljük, a folytatásban is hasonlóan jól megyünk majd.

Velenczei Ádám, Farnadi Ágnes:

– Várakozáson felül teljesítettünk eddig volt egy második és egy harmadik időnk is, abszolút 3. helyen állunk. Eddig jól választottunk gumit is, igaz, még csak most jön a neheze. Sötét is lesz, párásodik is, de igyekszünk ezután is jól menni.

Ranga Pézter, Czakó Janek:

– A reptéren még egészen jók voltunk, a második nagyon sáros volt, de azért még ott is jól átmentünk. A harmadik-negyediken viszont valami elektronikus gond keletkezett, nem tudja magát kiforogni az autó, ötezer környékén egyszerűen megtorpan. Talán valami szenzorhiba, nem tudjuk, de remélem, most megtalálják a szerelők.

Bútor Róbert, Tagai Róbert:

– Nagyon koszosak az utak, sok a sár. Ez a terep nem a mi régi kétkerekes, autóinknak való, ráadásul maga az út is dobálós. Hiába van rendben az autó, nem ezek a mi terepeink, holnap sokkal jobb lesz.

Baumgartner Balázs, Baumgartner Péter:

– Nagyon jól indultunk, de Trefornál és a következő ralishow-n már nem annyira ment, egy kicsit puhább gumit kellett volna választanunk, de majd most helyretesszük, és javítunk,

Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
AQUAPROFIT