ORB-céldobogó: „Nagyon nehéz verseny volt!”

Ifj. Tóth János, Szőke Tamás (Peugeot 208 R5):

– Mecsek ralit nyerni mindig felemelő érzés számomra, ez a mostani különösen, hiszen nagyon nehéz verseny volt. A tegnapi eső, a változékony időjárás mindenkinek megnehezítette a dolgát, sokszor csak a szerencsén múlott a jó eredmény. Optimálisan lett beállítva az autó még a vízre is, minden flottul működött.

 

Bútor Róbert, Tagai Róbert (Mitsubishi Lancer Evo X):

– Jó volt a verseny, minden pillanatát élveztük, viszont hosszú és nehéz volt! Megpróbáltuk kiszolgálni a közönséget és jól érezni magunkat, abszolút nem vívtunk élethalálharcot, hanem felszabadultan versenyeztünk. Utoljára 2012-ben a Baranya-kupán mentem ezzel az autóval aszfalton, most nagyon élveztem.

 

Kazár Miklós, Ferencz Ramón (Mitsubishi Lancer Evo IX R4):

– Izgalmas volt a hétvége! Amikor tegnap leesett az eső, nem gondoltam, hogy ilyen hamar fel fog száradni. A tegnapi utolsót szívesen kihagytam volna, saras volt, csúszott, kaptunk egy defektet, az eredményünk így elúszott. A mai nap izgalmas volt, csak nagyon rövid. Az eredménnyel bebiztosítottuk az év végi második helyünket is.

 

Rongits Attila, Hannus László (Mitsubishi Lancer Evo IX RS):

– Izgalmas hétvége volt, sárban, sötétben, ködben, komoly kihívás volt. Nagyon örülünk az eredménynek, ami szinte már tegnap eldőlt, hiszen elég sok előnyt begyűjtöttünk a kategóriatársakkal szemben.

 

Ranga Péter, Czakó Janek (Mitsubishi Lancer Evo IX):

Picit félvállról vettük a felkészülést a szűk pályákon és ez meg is látszik azokon eredményeken, de azért gyorsak voltunk. Nagyon örülünk, hogy ezt a futamot a célban fejeztük be.

 

Kovács Antal, Istovics Gergő (Ford Fiesta R5):

– Igen összetett verseny volt, tegnap a sötétben, sárban kicsit túl óvatosan mentünk, mai napon már nagyon jó időket mentünk. Összességében jó volt, örülünk, hogy a Mecseken ilyen jó eredményt értünk el.

Ranga lacika

Ifj. Ranga László , Czakó, Budai Annamária (Mitsubishi Lancer Evo IX – KÉPÜNKÖN):

– Csak kalandunk volt a hétvégén, végeztünk már sokkal jobb helyen is a Mecsek ralin. Váltót kellett cserélnünk, és még be is estünk egy árokba, nekünk most ez jutott!

még be is estünk egy árokba, nekünk most ez jutott!”

Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
AQUAPROFIT