ORB: az 1. szervizparkban mondták a pilóták

Kazár Miklós, Ferencz Ramón (Mitsubishi Lancer Evo IX):

– Az első nagyon tetszett, izgalmas volt, a köd is felszállt előttünk. A másodikon viszont puha gumival mentünk, ezért kicsit spóroltunk. Az autó egyébként tökéletes, reméljük, a folytatás is az lesz.

 

Ifj. Tóth János, Szőke Tamás (Peugeot 208T16 R5):

– Nehezek az átállások, hol vízen kell menni, hol szárazon, még egy gyorsaságin belül is hirtelen változik a terep, mindegyik egész más kanyartechnikákat követel. Az autó eddig hibátlan, de majd meglátjuk, mit hoz a folytatás.

 

Rongits Attila, Hannus László (Mitsubishi Lancer Evo IX RS):

– Mi slickkel indultunk, nagyjából endben is volt minden, tetszett is, de a szűk erdős szakaszokat kicsit elspóroltam, talán bátrabban is mehettem volna egy kicsit. Ha érzésre nem is siettük el, azért jó időket mentünk.

 

Ifj. Ranga László, Czakó-Budai Annamária (Mitsubishi Lancer Evo IX):

– Köztes megoldással, fél slickkel kezdtünk, aztán Spiciék elestek előttünk és minket is lelassítottek, A vége előtt három kilométerrel meg elment a váltónk, az ötödik hiányzik, alig tudtunk negyedikben kijönni. Most negyven percünk lesz, hogy megpróbáljuk kicserélni.

RANGA3

Ranga Péter – Czakó Janek (Mitsubishi Lancer Evo IX):

– Érzésre nem voltunk túl gyorsak, de ahogy látom, az időnk nem is olyan rossz. Fél slickkel mentünk, az autón is minden jól működik, eddig rendben vagyunk.

Mecsek Rallye - szponzorok Mecsek Rallye - szponzorok
AQUAPROFIT